Detoxifierea

Un organism curat functioneaza la randament maxim si are capacitatea de a arde grasimile mult mai mult decit un organism plin de toxine, ale carui celule sunt inflamate, prost oxigenate si cu risc de degenerare

Detoxifierea este un subiect foarte controversat.

Pentru detoxifiere nu exista scurtaturi sau retete magice!

Detoxifierea este un proces complex si organismul uman are propriul mecanism prin intermediul ficatului, rinichilor, tubului digestiv, limfei si al pielii.

Din pacate organismul este agresat in mod constant cu: grasimi hidrogenate( carora le lipseste o molecula pt a fi plastic), E-uri cancerigene, indulcitori ultrarafinati, coloranti, hormoni de crestere, antibiotice, pesticide, metale grele, astfel incit mecanismele proprii nu mai fac fata procesului de detoxifiere. Toxineld ramin in corp creind acidoza , inflamatie si degenerare celulara. Omul devine apatic, lipsit de forta vitala, somnul nu mai este odihnitor. Apare un dezechilibru intre fizic si emotional ce duce la boli din ce in ce mai urite si mai necunoscute!

Doar dupa o hidratare, alcalinizare si deparazitare corecta se poate trece la o detoxifiere care sa curete vilozitatile intestinale de placa mucoida,sa curete singele si limfa.

O nutritie corecta se poate face doar dupa o detoxifiere inteligenta!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonScroll Up