COLABORATORI

 “ Sănătatea nu se cumpără , ea se păstrează .” 
Dr.Mariana Constantin

Sănătatea, Dar Divin și responsabilitate pentru om.

Existența terestră se desfășoară într-un cerc foarte restrâns, legată de lumea spirituală fără de care nu există viață. Mineralele, plantele, animalele și omul se află într-o comuniune permanentă. Omul, cea mai perfectă creație a lui Dumnezeu, s-a îmbolnăvit. Dorința acerbă a omului de profit a dus la crearea produselor toxice pe care le regăsim astăzi în alimentație, îmbrăcăminte, cosmetice, medicamente, chiar și în aer sau apă. În consecința produselor toxice pe care le introducem în corp, au aparut boli noi pe care medicina nu le cunoaște și nu le poate trata. Pentru a trata o afecțiune, și pentru a nu intoxica ficatul cu tratamente necorespunzătoare afecțiunii, prima dată trebuie căutată cauza. Cauza tuturor bolilor, dincolo de cea emoțională, este ACIDOZA.

Există un concept de sănătate în 5 pași care ajută la regenerarea celulară .

Cu toți știm cât de greu îți poți păstra sănătatea fizică și mentală într-o eră unde chimicalele predomină. Prin natura sa, omul are nevoie atât de hidratare și alcalinizare, deparazitare, cât și de detoxifiere, nutriție și imunitate.

Hidratarea și alcalinizarea

Omul se naște alcalin. Prin esența umană, la naștere corpul nostru este alcătuit din 90% apă. Pe parcursul vieţii procentul de apă din corp scade, iar la maturitate se stabilizează și ajunge la 70% apă. Prin proprietățile și parametrii pe care îi are, apa este singurul element care are memorie. Cercetătorii din întreaga lume au încercat de-a lungul timpului să schimbe memoria apei, studiile pornind de la Henri Coandă. Acesta a studiat apa, încercând de-a lungul timpului prin călătoriile sale pe glob, să găsească o sursă sigură și naturală de apă vie. Pe parcursul călătoriilor sale, Henri Coandă a găsit o sursă vie de apă în Pakistan, sub forma unui ghețar vechi de mii de ani, de unde, oamenii se hidratau cu apă structurală, plină de minerale. Hidratarea este esențială creșterii și dezvoltării corecte, atât pentru toate organele corpului, cât și pentru protejarea celulelor. Prin hidratarea cu apă vie, alcalinizarea stopează dezvoltarea celulelor bolnave, rezultând dispariția acestora.

Deparazitarea

La momentul actual, există peste 360 ​​de specii de paraziți. Majoritatea parazițiilor se regăsesc în intestine sau ficat, dar aceștia pot migra către orice organ și sistem al corpului, precum plămâni, inimă, sistemul nervos central, mușchi, globi oculari și creier.

Paraziții intestinali pot rămâne neobservați o perioadă îndelungată de timp, aceștia putând chiar să nu poată fi observați nici de analizele specializate de laborator. Paraziții din corpul uman afectează organele și contribuie la procesul de dezvoltare al bolilor. Prin complexitatea parazițiilor și prin diversitatea speciilor, în jur de 80% din populație nu banuiește, dar este infectata cu diverși paraziți.

Helminţii, toxinele și reziduurile prezente în organismul uman, reprezintă o problemă importantă, de multe ori subestimată de fiecare dintre noi. Din cauza infectării cu paraziți, corpul uman îți pierde din substanțele nutritive și este mult mai expus factorilor dăunători. Pentru o mai bună funcționare a sistemului, corpul uman are nevoie periodic de nutrienții necesari prevenirii dezvoltării parazițiilor.

Detoxifierea

Rezidurile şi toxinele influențează negativ atât asimilarea de vitamine si microelemente, procesele de schimb celular, activitatea sistemului nervos și balanța reacţiilor oxido-reducătoare cât și încetinește producţia de energie metabolică și favorizează înmulţirea bacteriilor patogene, reprezentând momentul declanşator pentru apariţia unor afecţiuni severe. Studiile prezintă faptul că intestinul unui om adult poate conține până la 20 kg de reziduuri, iar al unui copil, până la 10 kg. Detoxifierea colonului și a tractului digestiv periodic, este necesară oricărui om.

Nutriția

O alimentație corectă, creează condiţii propice corpului pentru a se dezvolta, atât fizic cât şi mental. Alimentația corectă menţine capacitatea crescută, atât la efortul fizic cât și la cel mental și reprezintă un factor esenţial de rezistenţă la acţiunile nefavorabile asupra organismului. 

Produsele alimentare pe care le consumăm frecvent, pot conține aditivi alimentari și coloranți artificiali, pot fi cultivate pe soluri epuizate sau pot fi prelucrate cu îngrășăminte chimice, posedând calităţi nutritive reduse raportate la nivelul caloric crescut. Datorită nivelului scăzut al nutrienților din corp, pe piață au apărut diverse suplimente alimentare, menite să compenseze carențele alimentației incorecte și să contribuie la creșterea calității vieții.

Imunitatea

Încă de la naștere, organismul își dezvoltă imunitatea. Imunitatea are scopul de a proteja organismul împotriva virusurilor si a bacteriilor daunătoare. Treptat mecanismul congenital de apărare se cumulează cu cel obținut în timpul vieții, acest lucru deseori fiind complet diferit. Din cauza alimentației incorecte, intoxicațiilor, fumatului, afecțiunilor cronice și a stresului, imunitatea corpului scade, nereușind să facă față factorilor externi dăunători. 

Îmi doresc să împărtășesc aceste informații esențiale fiecărui om. Este un concept de sanatate unic în lume, care nu dă greș! Studiile realizate în domeniu, pe baza observatiilor medicale, au confirmat cercetările mele. 

“Nimic fără Dumnezeu ! “ este deviza care mă însoțește mereu .

Un pacient sănătos atât fizic cât și mental, prezintă o satisfacție uluitoare pentru cadrele medicale și terapeuți.  

Esti medic, farmacist sau terapeut ? Împreună în echipă , putem facem planeta mai sănătoasă !

VINO ÎN ECHIPA MEA !COMPLETEAZA FORMULARUL

Ionut Bogdan Vaduva

Parohia Caramidarii de sus

ionutvaduva_vib@yahoo.com
0744589956

Ioana Vasiliu

BIOREZONANTA

contact@ioanavasiuliu.ro

Felicia Dinu

CURSURI & TERAPII

0766.907.637

Call Now ButtonScroll Up