CONSULTATII INDIVIDUALE

CONSULTANȚĂ/TERAPIE DR. MARIANA CONSTANTIN

Consultatiile individuale se desfasoara in urmatoarele locatii:

Durata unei sedintei individuale este de 1 ora.

DESPRE ȘEDINȚELE INDIVIDUALE

Omul secolului 21 trebuie să fie corect informat și să știe că este o ființă complexă, o  simbioză a mai multor componente: componenta materială (trupul), componenta energetică (aura energetică) și componenta spirituală (spiritul). Ignorarea acestor adevăruri vechi de când lumea, confirmate în zilele noastre de cele mai moderne științe, devine din ce în ce mai nocivă nu numai la nivel de individ, dar și pentru omenire în general.

Lipsa cunoașterii este cauza răului!

A NU te informa, a NU-ți îmbogăți în permanență cunoștințele legate de tine și de lumea în care trăiești, a refuza să îți schimbi părerile și abordările învechite și depășite, face diferența între fericire și nefericire, între sărăcie și prosperitate, între bine și rău, între viață și moarte.

Problemele tale de sănătate nu trebuie tratate doar la nivel fizic, de trup, pentru că tu nu ești numai trup, iar bolile și afecțiunile  cuprind evident și celelalte componente ale ființei tale. Mai precis spus, orice boală sau afecțiune apare mai întâi la nivel sufletesc, se manifestă în plan energetic sub forma unui dezechilibru, iar gravitatea și persistența acestui dezechilibru energetic determină îmbolnăvirea trupului. Când îți tratezi doar trupul (folosind medicamente și proceduri specifice medicinii clasice), obții o ameliorare sau vindecare temporară și superficială, numai la nivelul trupului. Asta nu înseamnă că ți-ai rezolvat sănătatea! Din păcate, dacă vindecarea nu se face pe toate componentele ființei tale, inclusiv pe cel energetic (prin proceduri energo-informaționale), cât și pe cel spiritual (prin tehnici parapsihologice), cauza rămâne nevindecată, iar ulterior lucrurile se complică: fie apar noi suferințe, fie vechile afecțiunile revin, poate chiar mai intense ca prima dată. Pentru vindecare, medicina alopată trebuie sa iși dea mâna cu medicina sufletului și cu terapiile energetice.    

De aceea doar unii oameni se vindecă pentru totdeauna, iar alții nu.   

Am să dau aici câteva exemple de cauze spirituale ale unor afecțiuni:

  • este o stare patologică marcată de tristețe profundă, însoțită de durere morală, devalorizarea propriei persoane și  culpabilizare excesivă. La baza depresiei pot sta mai multe cauze: mânia în faţa ideii că nu ai dreptul de a-ţi îndeplini dorinţele. Lipsa de speranţă exprimată astfel: ”Chiar dacă aș lupta, știu că aș pierde. Râsul nu mai face parte din viața mea”. Sentimentul copleșitor că ”tot ceea ce fac nu este suficient de bine”. Nevoia de atenție pentru a mă ajuta să mă valorizez, caz în care depresia devine un mod inconștient de a-i manipula pe cei din jur.   
  • este o afecțiune a pielii ce constă în accelerarea procesului de descompunere a celulelor cutanate, care se acumulează provocând îngroșări ale pielii, plăci roșii, dese sau separate, acoperite de fragmente de scuame. Din punct de vedere medical nu s-a identificat cauza acestei afecțiuni. În plan spiritual psoriazisul este înțeles ca o armură care protejează individul de influențele exterioare, deoarece programele mentale care îl generează sunt: ” Îmi este teamă că voi fi rănit încât vreau să păstrez o anumită distanță între mine și ceilalți. Vreau să evit să sufăr. Mă simt neînțeles și păcălit de ceilalți. Mi-am reprimat emoțiile și trăiesc o angoasă permanentă.”
  • sunt sediul fricii. Ei se îmbolnăvesc atunci când omul simte o spaimă sau o angoasă puternică, față de viață sau față de moarte. El trăiește o reacție exagerată în raport cu un aspect față de care se simte neputincios, fără să înțeleagă ce lecție de viață se poate afla în acea situație. Rinichii nu sunt doar filtrul deșeurilor din sânge, ci și al emoțiilor vieții. Calculii renali (pietrele la rinichi) reprezintă o masă de energie solidificată, creată de gânduri, frici, emoții și sentimente agresive față de cineva sau ceva.

ndurile, emoțiile, convingerile noastre limitative (greșite), amintirile nedorite, incapacitatea de a evolua de a avea un prezent, conțin energie negativă care se acumulează inconștient în corpul nostru.

Exemplu: când suntem nervoși, supărați sau speriați, simțim în corp simptome neplăcute: durere de cap, de stomac, colorarea pielii, obrajilor, transpirații, încordarea musculaturii gâtului, bătăi accelerate ale inimii, etc. Convingerile limitative sunt judecăți mentale pe care le facem față de noi înșine, față de alții și față de mersul vieții, bazate pe tiparele de gândire ale celorlalți, pe informații eronate, incomplete sau prost înțelese, pe care le-am primit mai ales în decursul anilor de formare din copilărie. Ele rulează în permanență în subconștient și îți creează probleme de sănătate prin faptul că generează emoții negative, stress, frustrări, care îți perturbă echilibrul funcțional al ființei tale.

În toate aceste cazuri, schimbarea acelor convingeri limitative cu cele corecte, declanșează vindecarea afecțiunilor tale.

În cabinetul meu de psihoterapie vom descoperi împreună care sunt cauzele subtile ale problemelor  mentale, emoționale și comportamentale pe  care le ai. Apoi, prin metoda RECALIBRAREA FIINȚEI, metodă proprie, vom lucra pe toate cele trei componente ale Ființei tale: înlăturăm gândurile perturbatoare și emoțiile distructive (convingerile limitative), refacem anatomia energetică în zonele afectate și apoi armonizăm toate elementele între ele, pentru ca procesul de autovindecare, odată declanșat, să producă vindecarea completă. Starea de sănătate se va instala rapid și se va permanentiza, pentru că vindecarea se produce pe toate palierele afectate, inclusiv pe cel energetic și spiritual, nivele pe care le ignorăm de fiecare dată când ne îmbolnăvim și pentru care  medicamentele nu sunt de nici un folos.

Atâta timp cât vei evita să mai faci greșelile de gândire și de comportament pe care le vom identifica împreună care au cauzat suferința în trup, suferința, afecțiunea nu va mai apare niciodată.

De data asta îți va fi ușor, pentru că vei cunoaște cauza care a declanșat suferința, afecțiunea.

Psihoterapia individuală este benefică în următoarele situații: perioade de schimbări și tranziții în viață, stimă de sine scăzută, devalorizare, depresie, anxietate, atacuri de panică, fobii, infidelitate, separare, divorț, doliu, dificultăți de relaționare, comunicare, adaptare, dificultăți în luarea deciziilor, sentimente de vinovăție, neajutorare, inferioritate, experiențe traumatice, abuz de substanțe (medicamente, alcool, droguri), tulburări ale somnului (insomnii, coșmaruri, somn agitat), tulburări alimentare (anorexie, bulimie).

Nu uita:
Afecțiunile și bolile sunt semne de dezechilibru, efecte ale dezordinii instalate în universul tău interior, al scăderii frecvenței de vibrație a corpului energetic, ceea ce conduce la scăderea imunității corpului fizic. Ele apar acolo unde începe dizarmonia, conflictul cu tine însuți și cu ceilalți, frica, neîncrederea, necredința, neiertarea, vinovăția, resentimentul, uitarea iubirii … etc.

Suferințele nu trebuie privite ca pe niște pedepse. Ele sunt semnalele care ne fac receptivi față de anumite aspecte ale realității pe care înainte nu le băgam în seamă. Dacă le înțelegem cauzele, ele devin un element transformator în bine al vieții.

Starea de sănătatea se asociază numai cu mod de viață pozitiv, bazat pe valorile benefice ale lumii în care trăim: Credință, Iubire, Iertare, Dăruire, Recunoștință, Integritate și Disciplină.

DACA VREI SĂ FII SĂNĂTOS ȘI FERICIT, FII !

Call Now ButtonScroll Up