Dr. Mariana Constantin

Nimic nu este întâmplător în viața noastră pe acest Pământ!

Totul are un scop bine definit, iar fiecare întâmplare din viața noastră este pentru noi și pentru evoluția noastră. Nu înseamnă că trebuie să fie ușor sau că momentele care ne formează ca oameni sunt tot timpul frumoase. Adevărul este că trauma, frica și disprețul sunt momente de schimbare instant, iar aceste emoții încercăm să le uităm, să le reprimăm și să credem că nu s-au întâmplat niciodată.

Zilnic sufletul e mistuit de frici, de griji, de supărări și de resentimente, iar acest bagaj emoțional îl purtăm cu noi și ne ghidează comportamentul, atitudinile și fiecare alegere pe care o facem.

Mi-am dedicat o parte din viață omului, din dorința de a desluși sursa suferinței, a deznădejdii, a bolilor de tot felul, a nefericirii.

Practic medicina generala de peste 28 de ani, timp în care am cunoscut sute de pacienți și sute de povești diferite, dar cauza a fost întotdeauna aceeași, suferința.

Am fost atrasă de tot acest mister al sufletului și trupului uman, astfel am aprofundat pasiunea și dăruirea mea prin :

  • Stagiatură la Spitalul Thionville;
  • Clinica Nancy, Franța, Secția “Endocrinologie Pediatrică”.
  • Competențe certificate în domeniile : Biofeedback (Immune & Millenium Biosan), Apifitoterapie, Homeopatie.

Particip periodic la conferințe și seminarii de medicină holistică. În activitatea de cabinet cu pacienții, mi-am dorit să fac tot mai mult, astfel, m-a atras și domeniul fascinant al terapiilor complementare, care mi-au oferit informații prețioase în abordarea holistică a ființei umane. Toate informațiile pe care le-am acumulat în timp m-au determinat să mă specializez în terapia cu oamenii. Sistemul emoțional deține o complexitate aproape greu de înțeles de mintea conștientă, iar fiecare pacient nou care îmi trece pragul primește în totalitate atenția, devotamentul și cunoștințele mele pentru a-l ghida spre o schimbare emoțională și psihică, care va reda sănătatea și starea de bine a corpului.

Obiectivul meu este de a aduce binele și firescul pentru o viață sănătoasă, fiecărei persoane care-mi trece pragul. Aceasta este promisiunea mea, să le arăt oamenilor că ei merită să fie fericiți și să îi ajut să își dovedească singuri și sincer acest lucru.

Call Now ButtonScroll Up